Σχεδόν έρημη είναι η παλαιά Εθνική οδός Ιωαννίνων Αντιρρίου

Σχεδόν έρημη είναι η παλαιά Εθνική οδός Ιωαννίνων Αντιρρίου, που από τότε που δόθηκε στην κυκλοφορία η Ιόνια οδός, όλη η κίνηση, διοχετεύτηκε εκεί για ευνόητους λόγους, όπως το σύντομο της διαδρομής που από τρεισήμισι ώρες που χρειαζόταν για να φτάσεις στο Αντίρριο από τα Γιάννενα συν τα 40 περίπου λεπτά για να περάσεις με το καράβι στο Ρίο, τώρα σε μία ώρα και 45 λεπτά έχεις περάσει και τη γέφυρα του ρίου-αντιρρίου. Κάποτε η παλαιά εθνική Ιωαννίνων Αντιρρίου έσφυζε από οχήματα, σε τέτοιο σημείο, που, λόγω των πολλών στροφών, δημιουργούνταν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων πίσω από τις νταλίκες και αρκετά μεγάλο μποτιλιάρισμα στις προβλήτες του Αντιρρίου. Σήμερα η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Την παλαιά εθνική οδό τη χρησιμοποιούν κάτοικοι των χωριών που βρίσκονται επάνω και κοντά σε αυτή και όσοι δεν βιάζονται και δεν θέλουν να πληρώσουν διόδια που είναι αρκετά ακριβά.
πρόκειται για πανέμορφη διαδρομή, μέσα στο πράσινο ενδιάμεσα από βουνά και ποτάμια. Είναι μία υπέροχη διαδρομή αλλά μάλλον μόνο για βόλτα αναψυχής.Βέβαια αυτό που είναι σημαντικό είναι το γεγονός ότι χιλιάδες πολίτες απολαμβάνουν την ασφάλεια της Ιόνιας οδού αλλά και την πιο γρήγορη πρόσβαση στα σημεία που επισκέπτονται.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.