Έως τον Μάρτιο η απαγόρευση της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό από διασταύρωση Αρχαγγέλου Γλυκής έως Κρυοπηγή- Στην χάραξη νέου δρόμου προσανατολίζονται οι υπηρεσίες

Η νέα παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε όλο το τμήμα της Επαρχιακής Οδού από διασταύρωση Αρχαγγέλου Γλυκής έως Κρυοπηγή μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2020 “αποκαλύπτει” σε όλο το το μέγεθος το πρόβλημα που έχει υποστεί ο συγκεκριμένος δρόμος από τις κατολισθήσεις του 2017. Η ανακοίνωση που υπογράφει ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας Κώστας Σιώρος τονίζει ότι η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου γίνεται λόγω εξέλιξης του φαινομένου των κατολισθήσεων στην περιοχή.Και μπορεί λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας να μην υπάρχουν νέα φαινόμενα με τις πρώτες βροχοπτώσεις όμως είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν και πάλι προβλήματα. Όλες οι απόψεις συγκλίνουν στο ότι αυτός ο δρόμος δεν μπορεί να αποκατασταθεί αφού τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα. Ο Διευθυντής της Περιφερειακής Μονάδας Πρέβεζας του ΙΓΜΕ Ευάγγελος Νικολάου μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας τονίζει ότι η Επαρχιακή Οδός δεν μπορεί να αποκατασταθεί αφού οι βροχοπτώσεις του επερχόμενου χειμώνα ανά πάσα στιγμή μπορεί να επιδεινώσουν το πρόβλημα. Υπέρ αυτής της άποψης τάσσεται και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου ο οποίος σε δηλώσεις του στη Δημοτική Ραδιοφωνία υπογραμμίζει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη ήδη αναγνωριστικές μελέτες προκειμένου να αναδειχθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την χάραξη ενός νέου δρόμου αφού ο υφιστάμενος δεν μπορεί να αποκατασταθεί.
Πηγή δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.