Παλάσχας Πέτρος για το θέματης Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Επιστολή προς τον Παντελή Κολόκα

« Γενικά αποφεύγω να απαντώ δημόσια αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούν να μένουν αναπάντητα. Με λύπη μου διάβασα την πρώτη ανακοίνωση που υπογράφει ο κ. Παντελής Κολόκας ως πρόεδρος της Ε.Δ.του ΠΕΑΚΙ στην τελευταία παράγραφο της οποίας αναφέρει: «Στο θέμα της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ η πίεση με κάθε μέσο, (το οποίο άγγιζε και τα όρια του παρανόμου) αναζητώντας την εύκολη λύση, αυτή της διάλυσης του ιστορικού σωματείου της πόλης, μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους». Επειδή λοιπόν οι κατηγορίες για «πιέσεις στα όρια της παρανομίας» και για «διάλυση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» είναι απαράδεκτες και θιγούν την απελθούσα Επιτροπή Διοίκησης (για την οποία να του θυμίσω ότι σε κατ’ιδίαν συζητήσεις είχε εκφράσει την άποψη ότι επιτέλεσε σημαντικό έργο στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης κτλ.) και εμένα προσωπικά, καθώς διατέλεσα Αναπληρωτής Πρόεδρος τον καλώ:

  1. να κάνει γνωστές δημόσια τις ενέργειες εκείνες που κινούνταν στα όρια της παρανομίας έτσι ώστε το ΠΕΑΚΙ να εισπράξει τις οφειλές που η ίδια η ΠΑΕ είχε συμφωνήσει να πληρώνει.
    Εκτός και αν ο κ. Κολόκας θεωρεί παράνομο μία διοίκηση αθλητικών χώρων να ζητά από μια ΠΑΕ να τηρήσει τα συμφωνηθέντα και να πάρει τα χρήματα τα οποία θα επιστρέψουν και πάλι στις εγκαταστάσεις είτε με μορφή έργων είτε με το να πληρωθούν πάγιες ανάγκες.
  2. Να εξηγήσει από πού προκύπτει η διάθεση της προηγούμενης διοίκησης να οδηγήσει σε διάλυση των ιστορικό σύλλογο.
    Όπως γνωρίζει ο κ. Κολόκας -καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ασκεί διοίκηση- δουλειά της εκάστοτε Επιτροπής είναι να φροντίζει για την είσπραξη των οφειλών και να μεριμνά για τη διασφάλιση του δημοσίου χρήματος. Επίσης, πολύ καλά γνωρίζει πως για πολιτικούς κυρίως λόγους (ψήφους κοινώς, από την δεξαμενή των φιλάθλων) η είσπραξη των οφειλών της ΠΑΕ δεν γίνονταν παλαιότερα ή πραγματοποιούνταν σε ένα μικρό ποσοστό, το οποίο δεν κάλυπτε ούτε καν τις «ζημιές» που είχαν γίνει από αυτήν σε ρεύμα, νερό κτλ.
    Δεν θα αναφερθώ στο τι έγινε τα τελευταία χρόνια στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, διότι είναι πλέον γνωστό σε όλους και θα ήταν πλεονασμός. Ελπίζω μόνο η δουλειά που επιτεύχθηκε να μην πάει χαμένη εξαιτίας ρεβανσιστικών νοοτροπιών που σίγουρα δεν θα ωφελήσουν την πόλη και τον κόσμο του αθλητισμού. Καλή επιτυχία στη νέα επιτροπή διοίκησης του ΠΕΑΚΙ! Περιμένω την απάντηση του καινούριου Προέδρου. Φιλικά Παλάσχας Πέτρος Πρώην αναπλ. Πρόεδρος ΠΕΑΚΙ Μέλος Τομέα Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννινων
    ΥΓ.: Πριν 6-7 χρόνια ένας Γιαννιώτης πολιτευτής μου είχε πει: «Πέτρο σημασία δεν έχει να γίνεται η δουλειά αλλά να φαινόμαστε ότι εμείς είμαστε αυτοί που την κάνουμε ή προσπαθούμε να την κάνουμε! Γι’ αυτό και με βλέπεις πάνω στο γκρέϊντερ αντί να συντονίζω από το γραφείο μου όπως θα έπρεπε». Εγώ καλώς ή κακώς θεωρώ ότι είναι πιο ωφέλιμο να γίνεται η δουλειά παρά να φαίνομαι εγώ πάνω στο γκρέϊντερ

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.