Αμυράς προς υπουργό Εθνικής Άμυνας για το στρατόπεδο Βελισσαρίου

Το πάγιο και διαχρονικό αίτημα για παραχώρηση του στρατοπέδου Βελισσαρίου στους Γιαννιώτες, μετέφερε σήμερα στον υπουργό Εθνικής  Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ,  Γιώργος Αμυράς. 

Η ιστορία με το στρατόπεδο Βελισσαρίου και τη διεκδίκηση της χρήσης των μεγάλων εκτάσεων που καταλαμβάνει στα όρια της πόλης από τον Δήμο Ιωαννιτών πηγαίνει αρκετά πίσω. Με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση για το Πάρκο Πυρσινέλλα, ο βουλευτής θεώρησε κατάλληλη τη συγκυρία ώστε να θέσει το θέμα στην κορυφή του υπουργείου Εθνικής  Άμυνας.

Ο υπουργός υποδέχτηκε με μεγάλη προσοχή και θετική διάθεση το αίτημα των Γιαννιωτών που του μετέφερε ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος ακολούθως ενημέρωσε τον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ για την παραπάνω εξέλιξη. Η σύνταξη μιας συγκροτημένης πρότασης από πλευράς Δήμου προς το υπουργείο Εθνικής  Άμυνας, είναι το επόμενο βήμα.

«Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου εμείς οι Γιαννιώτες να δούμε ριζικές αλλαγές στον τρόπο που η πόλη μας επεκτείνεται. Η δημιουργία ενός πνεύμονα πρασίνου, ευρωπαϊκών προδιαγραφών υπό τη μορφή μητροπολιτικού πάρκου, είναι η επιδίωξή μας» τονίζει ο Γιώργος Αμυράς.                      

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.