Στο πόδι οι κάτοικοι του Λούρου για το κλείσιμο της συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Γκούρας Σπύρος(Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λούρου): Για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της συνεταιριστικής τράπεζας Ηπείρου στον Λούρο

Επιστολή Προς τον πρόεδρο του διοικητικού Συμβουλίου συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε – διοικητικό συμβούλιο

Η διοίκηση της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ  αποφάσισε, αιφνιδιαστικά και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, το κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Λούρο της Δημοτικής Ενότητας Λούρου του Δήμου Πρέβεζας, γεγονός το οποίο δυστυχώς, θέτει σοβαρά εμπόδια στις αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής και ενισχύει την υποβάθμιση της περιφέρειας, καθώς γεννά σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών, επιχειρηματιών, καταστηματαρχών, συνταξιούχων.

Δια της παρούσας επιστολής σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο δημ. ενότητας Λούρου Κ.Παγγέ και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Λούρου Κ. Κοψάρη επιτρέψτε μου να εκφράσω την πλήρη αντίθεση και την αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας, και όχι μόνο, σε αυτή σας την απόφαση.

Το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί όχι μόνο την τοπική κοινωνία του Λούρου, αλλά και όλα τα υπόλοιπα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Λούρου, όπως Ωρωπό-Στεφάνη – Άνω και Κάτω Κοτσανόπουλο – Σφηνωτό – Άνω και Κάτω Ρευματιά – Βρυσούλα – Άνω Ράχη – Σκιαδά καθώς και μεμονωμένους οικισμούς.

Το κατάστημα αυτό όπου είναι και το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα, πέραν των επαγγελματιών, εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ατόμων της τρίτης ηλικίας αλλά και ευπαθών ομάδων, οι οποίοι αδυνατούν να καταφύγουν σε  συναλλαγές μέσω internet και στην περίπτωση που αυτό κλείσει θα υπόκεινται πλέον σε μεγάλη ταλαιπωρία προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με την τράπεζα, ενισχύοντας τις ατελείωτες ουρές, καθώς θα ελλοχεύει και σοβαρός κίνδυνος για την  υγεία τους εξαιτίας της σοβαρής πανδημίας του κορωνοϊού.

Να υπενθυμίσω ότι τα άτομα της τρίτης ηλικίας καθώς και όλοι οι συνταξιούχοι ήταν αυτοί που πρώτοι μετέφεραν τις συντάξεις τους σε λογαριασμούς του εν λόγω καταστήματος με ότι αυτό συνεπάγεται.

Παρακαλώ όπως αναστείλετε την εν λόγω απόφαση και τηρήσετε την υπόσχεση που δώσατε ότι θα καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσετε τους κατοίκους του Λούρου και της ευρύτερης περιοχής και ενισχύσετε τον κοινωνικό χαρακτήρα της τράπεζάς σας ο οποίος υποβαθμίζεται με το κλείσιμο του εν λόγω καταστήματος.

                                                                                                              Γκούρας Σπύρος                                                         

                                                                                       Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λούρου       

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αλέξανδρος Καχριμάνης         Περιφεριάρχης Ηπείρου

Στέργιος Γιαννάκης                  Βουλευτής Νομού Πρέβεζας

Κωνσταντίνος Μπάρκας         Βουλευτής Νομού Πρέβεζας

Στράτος Ιωάννου                      Αντιπεριφεριάρχης Νομού Πρέβεζας

Χρήστος Γούσης                       Θεματικός Αντιπεριφεριάρχης

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.