Δ. Δημητρίου : Ας προστατεύουμε τις επιχειρήσεις του Νομού μας.

Με δεδομένο την αύξηση της πανδημίας από τον COVID-19 το Επιμελητήριο Ιωαννίνων παρακολουθεί στενά όλες τις τελευταίες εξελίξεις,  ενημερώνει τα μέλη του όπου και όταν χρειαστεί για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να τηρούνται καθώς και για το όποιο έκτακτο πρόβλημα προκύπτει ενώ παράλληλα από την αρχή της πανδημίας έκανε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση πως πρέπει να τηρούνται τα μέτρα από όλους.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν θεωρούμε ότι οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε θα πρέπει να μην υπόκεινται στις όποιες διατάξεις  και ελέγχους διενεργούν οι επίσημοι φορείς του Κράτους.

Ωστόσο, δεν μπορούμε όμως να μην αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα προκύπτουν και κυκλοφορούν ανυπόστατες πληροφορίες για επιχειρήσεις ή για εργαζόμενους σε αυτές, που τους στοχοποιούν  ως φορείς του ιού covid-19, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγαλύτερα προβλήματα στις επιχειρήσεις και κυριολεκτικά να δακτυλοδεικτούνται και να κινδυνεύουν με τεράστιες οικονομικές καταστροφές.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θεωρεί ότι σε μια από κάθε άποψη δύσκολη  εποχή, δεν είναι ώρα για «ράδιο αρβύλα» και πως όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί πλέον το  οποιοδήποτε λάθος, η οποιαδήποτε παραπληροφόρηση των πολιτών είναι ικανή να σταθεί μοιραία για την επιβίωση των επιχειρήσεων και της Ελληνικής οικονομίας.

Για όλους εμάς όπως έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή προέχει η ανθρώπινη ζωή, ωστόσο ας μη δημιουργούμε προβλήματα εκ του μη όντος για λίγα likes τα οποία θα δημιουργήσουν ανεπανόρθωτα dislikes στις επιχειρήσεις του Νομού μας.

Για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων 

             Ο Πρόεδρος 

Δρ. Δημήτριος Δημητρίου 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.