ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Η επικοινωνία με τους πολίτες θα γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κώστα Τασούλα, από αύριο 01-09-2020 και για όσο χρειαστεί, αναστέλλεται η υποδοχή κοινού στα πολιτικά γραφεία τόσο στην Αθήνα όσο και στην Επαρχία, ώστε να προστατευτεί η υγεία όλων μας. Κατόπιν τούτου σας ενημερώνω ότι οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά  και η επικοινωνία με τους πολίτες θα γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Γραφείο Αθήνας 2103709672 – Γραφείο Πρέβεζας 2682022956 – fax2682089856 – email: stergiannakis@gmail.com).

Έχουμε όλοι μας καθήκον και υποχρέωση να προστατεύσουμε την υγεία των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα εκείνων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό οφείλουμε να πειθαρχήσουμε για ακόμη μια φορά στις οδηγίες της Πολιτείας με υψηλό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, για να ξεπεράσουμε με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες αύτη την υγειονομική κρίση.

Βουλευτής ΝΔ Ν. Πρεβέζης

Στέργιος Γιαννάκης

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.