Στέφανος Φούσας: «Η διαδικτυακή ιατρική εκπαίδευση πρέπει συνεχιστεί και να υιοθετηθεί ως τρόπος και σε άλλες δραστηριότητες της ζωής μας»

Πολλαπλά μηνύματα επιστημονικού αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος, προκύπτουν από τη συνεχή διαδικτυακή συμμετοχή των μελών της ιατρικής κοινότητας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τηρουμένων των απαραίτητων μέσων ατομικής προφύλαξης. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ικανό να μας παραπέμψει στην περιώνυμη ρήση «ουδέν κακόν αμιγές καλού», το 6ο workshop Αρρυθμιών και Βηματοδότησης, με τη διαδικτυακή συμμετοχή εισηγητών από το σύνολο της ελληνικής επικράτειας. 

Στο συνέδριο συμμετέχει με τη ιδιότητα του Προέδρου, ο Συντονιστής Τομέα Καρδιάς στο Metropolitan Genaral κ. Στέφανος Φούσας. «Πρέπει να συνεχίζεται διαδικτυακά η συνεχιζόμενη εκπαίδευση» τονίζει ο π. Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και καταλήγει: «Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να φύγει τώρα που έχουμε την επιδημία του κορωνοϊού. Έχει και τα θετικά του, γιατί κερδίζουμε χρόνο και έξοδα αλλά και γιατί μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε και σε άλλες δραστηριότητες της ζωής μας».      

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.