Λειτουργία Γραφείων του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Ιωαννίνων

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο μας βρίσκεται στην Δωδώνης 23 (ακριβώς δίπλα από το μεσιτικό γραφείο VRESPITI αριστερά κάτω στο υπόγειο) και θα λειτουργεί για ανανεώσεις-εγγραφές  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού
για την αποφυγή συνωστισμού και διασποράς του ιού, ημέρες και ώρες κατόπιν συνεννοήσεως μεταξύ των εμπλεκομένων.που θα προγραμματίζετε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Στρατσιάνη Παναγιώτη στο τηλ 6971619177. 

       ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
-Αίτηση εγγραφής (δίνεται από το Σύλλογο).-Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.-Από μία (1) μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 3 εκ.x 3 εκ.) για τους γονείς καθώς και για κάθε παιδί της οικογένειας η οποία τοποθετείται επάνω στην κάρτα μέλους (Κάτω των 6 ετών δεν χρειάζεται φωτογραφία)
ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ-Η Εγγραφή για όλα τα μέλη της οικογένειας ορίζεται στα 10€ και δίνεται ΜΟΝΟ μια φοράΗ ετήσια συνδρομή της οικογένειας ορίζεται στα 10€(και ΌΧΙ για κάθε μέλος ξεχωριστά)  
(παρακαλούμε πολύ για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου θα πρέπει να καταβάλλεται η συνδρομή το αργότερο μέχρι 31 Μαρτίου

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.