Χαιρετισμός Όλγας Γεροβασίλη στην τηλεδιάσκεψη με θέμα «Αξιοποίηση της Τεχνητής Λίμνης του Φράγματος Πουρναρίου και της παραλίμνιας περιοχής»

Αγαπητές φίλες και φίλοι καλημέρα σας και σας ευχαριστώ για την πρόσκληση να συμμετάσχω στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, με αυτό το τόσο σημαντικό για την περιοχή μας θέμα.

Δυστυχώς, όσο και αν επιθυμούσα να είμαι αυτό το πρωί μαζί σας, έστω και διαδικτυακά, ειλημμένες κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις με υποχρεώνουν να βρίσκομαι την ίδια ώρα σε άλλη τηλεδιάσκεψη. 

Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές αυτής της συνάντησης για την πρωτοβουλία τους, καθώς δεν υπάρχει κανένας Αρτινός που να μην αναγνωρίζει τη σημασία να αξιοποιηθεί επιτέλους η λίμνη Πουρναρίου και οι παραλίμνιες περιοχές γύρω απ’ αυτήν.

Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα, εδώ και 40 χρόνια, της τοπικής κοινωνίας. Όχι μόνο των κατοίκων των παραλίμνιων κοινοτήτων, αλλά όλης της ευρύτερης περιοχής.

Γι αυτό το λόγο θεωρώ πολύ ουσιαστικό βήμα τη σύμπραξη των θεσμικών φορέων του τόπου με τους ενεργούς πολίτες της «Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Αξιοποίηση της Παραλίμνιας περιοχής Φράγματος Πουρναρίου», ώστε να υπάρξει ο κατάλληλος συντονισμός που θα οδηγήσει στην εκπόνηση ενός ολιστικού σχεδίου ανάπτυξης και διαχείρισης της λίμνης και της παραλίμνιας περιοχής.

Έτσι ώστε να υποβληθεί μια ολοκληρωμένη πρόταση και να διεκδικηθεί με αξιώσεις η χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων υποδομής, που θα αναδείξουν αυτή την πραγματικά ιδιαίτερη και με άπειρες δυνατότητες περιοχή.

Από την πλευρά μου, να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι ενεργά κοντά σας, με όλες μου τις δυνάμεις και σε θεσμικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να έχουμε απτά και αίσια αποτελέσματα των προσπαθειών μας, όσο συντομότερα είναι δυνατό.

Όλγα Γεροβασίλη

Βουλευτής Άρτας,

Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.