Ιωάννινα: Παρέδωσαν τα κλειδιά οι επιχειρηματίες στην εστίαση

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο κέντρο των Ιωαννίνων σε μία συμβολική κίνηση, μετά το κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), οι επιχειρηματίες της εστίασης,  οι οποίοι παρέδωσαν τα κλειδιά των καταστημάτων τους, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχουν ξεπεράσει τα όρια των αντοχών τους.

Τα κλειδιά θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες στο Μέγαρο Μαξίμου από αντιπροσωπεία 99 επαγγελματιών και τον πρόεδρο της ΠΟΕΣΕ.

Οι άνθρωποι της εστίασης μάζεψαν τα κλειδιά των επιχειρήσεων, τα τοποθέτησαν σε φακέλους, υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις και όλα μαζί τα στέλνουν στον Άδωνι Γεωργιάδη που πριν λίγες ημέρες είχε προκαλέσει λεκτικά τον κλάδο.

Δεκάδες επιχειρηματίες που βλέπουν τις επιχειρήσείς τους να «βουλιάζουν» από τα χρέη και ταυτόχρονα δεν βλέπουν καμία ελπίδα να ανοίξουν άμεσα…ζητούν άμεση στήριξη με επιπλέον μέτρα.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.