Συνάντηση των Δημάρχων Πρέβεζας και Πάργας για το έργο ύδρευσης της παραλιακής ζώνης που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

Το μεγάλο διαδημοτικό έργο “Ύδρευσης παραλιών Βαλανιδορράχης, Λούτσας, Χειμαδιού, Ριζών, Καστροσυκιάς” από τις πηγές Χόχλας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν την Τρίτη στην Πρέβεζα οι Δήμαρχοι Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος και Πάργας κ. Νίκος Ζαχαριάς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Το έργο προϋπολογισμού 5.325.000,00€ θα δώσει οριστική λύση στα προβλήματα υδροδότησης της παραλιακής ζώνης η οποία αποτελεί και ένα από τα πιο τουριστικά τμήματα της Ηπείρου.
Οι Δήμαρχοι συζήτησαν τις ενέργειες που ο κάθε Δήμος έχει κάνει έτσι ώστε το έργο να ξεκινήσει σύντομα , συντόνισαν τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ επιθυμία και των δύο είναι να επιτευχθεί επέκταση του δικτύου που περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό έτσι ώστε η περιοχή να αναπτύξει ακόμη μεγαλύτερες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης.

Πηγή: Δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.