Διαδικτυακή συζήτηση του ΜέΡΑ25 Ιωαννίνων με το σωματείο καφέ μπαρ εστιατορίων νομού Ιωαννίνων “παμβώτις”

Το Σάββατο 13/02/2021 η Ο.Β. Ιωαννίνων διεξήγαγε διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας στον κλάδο της εστίασης με εκπροσώπους του Σωματείου Καφέ, Μπαρ, Εστιατόρων και Συναφών επαγγελμάτων Νομού Ιωαννίνων “Παμβώτις”. Από την πλευρά του ΜέΡΑ25 πήραν μέρος οι εκρόσωποι των Τομέων Τουρισμού Ειρήνη Μήτσιου – συντονίστρια, Βασίλης Καββαδίας – αναπληρωτής συντονιστής, Λάζαρος Γαρυφάλου – υποστηρικτής και Οικονομίας Ιωάννα Λιούτα – υποστηρίκτρια καθώς και ο Βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η άδικη και χωρίς κριτήρια στήριξη του κράτους και του Δήμου Ιωαννιτών ως προς τις πληγόμενες επιχειρήσεις από τις οποίες πολλές ήδη είναι χρεοκοπημένες και δεν ενδέχεται να λειτουργήσουν μετά τη λήξη της πανδημίας. Τονίστηκε επίσης από τους εκπροσώπους του σωματίου η ανάγκη για ενότητα εργοδοτών και εργαζομένων αυτή την κρίσιμη περίοδο αλλά και των επιχειρηματιών. Παράλληλα συζητήθηκε και το νέο Πτωχευτικό νομοσχέδιο. Ο Κος Αρσένης εξήγησε μερικά από τους όρους που το καθιστούν «απεχθές» και ένα από τα χειρότερα εντός της ΕΕ. 

 Η Ο.Β. Ιωαννίνων θα συνεχίσει τις εκδηλώσεις/συζητήσεις με τις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία και απευθύνει πρόσκληση σε σωματεία, συλλόγους και συλλογικότητες να επικοινωνήσουν μαζί της για να οργανωθούν παρόμοιες εκδηλώσεις. Διεύθυνση επικοινωνίας ioannina@mera25.gr.

                                                                                                                

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.