Δυο βραβεύσεις για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στα βραβεία Best City Awards2020

Μεγάλη διάκριση για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων  όπου είναι το μοναδικό Επιμελητήριο στην χώρα, που  απέσπασε το Αργυρό Βραβείο (bronze)  στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Best City Awards 2020» στην κατηγορία Δράσεις Έρευνας Εργασίας για την ψηφιακή εφαρμογή «e-Ergasia» όπου βρίσκεται στο site του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με διακριτικό τίτλο «μπες κ βρες».

Ένα ακόμη όμως βραβείο «bronze»  απέσπασε από κοινού με τον Δήμο Ιωαννιτών στην κατηγορία «Open Mall» για το Κέντρο Ανοιχτού Εμπορίου.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, θα συνεχίζει να εργάζεται για την επίτευξη του στόχου  της επιχειρηματικότητας που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη της, δήλωσε μετά την ανακοίνωση των βραβεύσεων ο Πρόεδρος Δρ. Δήμητριος Δημητρίου. 

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα Στελέχη του Επιμελητηρίου, τα οποία εργάζονται καθημερινά για την στήριξη της επιχειρηματικότητας, γιατί οι βραβεύσεις όπως τόνισε, είναι αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.