Κώστας Μπάρκας: Εξόχως πολιτικό και κοινωνικό το θέμα Λιγνάδη

«Είναι ένα κοινωνικό θέμα, διότι έχουμε την έρευνα πολλών αποτρόπαιων εγκλημάτων σε ένα χώρο πολύ ευαίσθητο που αφορά παιδιά και πολιτικό, διότι έχουμε μια Υπουργό Πολιτισμού η οποία επεμβαίνει στο Σύνταγμα της χώρας, βγάζοντας μια απόφαση για το τι θα συμβεί με τον κ. Λιγνάδη και καταργώντας το τεκμήριο αθωότητάς του.», ήταν η τοποθέτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Τηλεοπτικού Σταθμού Antenna, ερωτώμενος για την υπόσταση στην υπόθεση Λιγνάδη ενώ παράλληλα αναφερόμενος στην Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, τόνισε «Η κ. Μενδώνη δεν κατέφυγε στην Δικαιοσύνη όταν έγινε η πρώτη αγωγή, στις αρχές Φλεβάρη, αλλά δύο βδομάδες μετά. Εδώ υπάρχει μια αντίφαση, απόπειρα να μη σηκωθεί το θέμα τόσο πολύ. Υπάρχει ένα ζητούμενο, η κ. Μενδώνη και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να απαντήσουν, ποιοι λόγοι εθνικού συμφέροντος τους οδήγησαν στην ακύρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την τοποθέτηση επικεφαλής στο εθνικό θέατρο και να τοποθετήσουν τον κ. Λιγνάδη».

Κλείνοντας ο κ. Μπάρκας απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σε περίπτωση αθώωσης του κ. Λιγνάδη τι θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε «Πρώτα θα πρέπει να απαντήσει η κ. Μενδώνη, η οποία έχει ακυρώσει το τεκμήριο αθωότητας του κ Λιγνάδη. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι όλα θα πρέπει να ελεγχθούν στην δικαιοσύνη. Ο κ. Ταραντίλης είχε πει ότι στις δεκαπέντε του μηνός ο κ Λιγνάδης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, τελικά δεν ήταν προσωπικοί οι λόγοι.».

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.