Ιωάννινα: απαράδεκτη εικόνα με στοίβες κλαδιών παντου

Ιωάννινα: απαράδεκτη εικόνα στοίβες κλαδιών παντου

  Έρχεται η άνοιξη και έχει ξεκινήσει το κλάδεμα των δέντρων από τα συνεργεία του δήμου, παρόλα αυτά κάποιος όμως πρέπει να μαζεύει τα κλαδέματα γιατί η εικόνα σε αρκετούς δρόμους της πόλης έχει αρχίσει και γίνεται επιεικώς απαράδεκτη . Καλό θα ήταν λοιπόν  κάποιος να τα μαζεύει.

Τα συνεργεία του δήμου ιωαννιτών δηλαδή.

Σε αρκετές περιοχές των Ιωαννίνων τα πεζοδρόμια έχουν γεμίσει από τα κλαδια των δέντρων, κάτι που φυσικά δεν βοηθά στην όμορφη εικόνα της πόλης.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τα σκουπίδια που συναντά κανείς, σε διάφορα πεζοδρόμια, έξω από τους κάδους των απορριμμάτων, «δένει» το… γλυκό. Τα κομμένα κλαδιά είναι από τους υπαλλήλους του δήμου που είχαν προχωρήσει στο σχετικό κλάδεμα των δέντρων, αφήνοντας τα όμως σε στοίβες πάνω στα πεζοδρόμια και στους δρόμους σαν να είναι έτοιμα να ανάψουμε τις τζαμαλες τις απόκριες όπως μας είπε κάτοικος της περιοχής του παλαιού Πανεπιστημίου. Και συνεχίζει αγανακτισμένος λέγοντας μας ότι: Όσο για τα κλαδιά των δέντρων, μία τσουγκράνα χρειάζεται δύο εργατες και ένα φορτηγό, δεν είναι δα και τόσο δύσκολη η δουλειά. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.