Ιωάννινα: Υπογράφηκε η σύμβαση για έργα υποδομών στη Βρυσούλα

Υπογράφηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ και τον ανάδοχο η σύμβαση για την κατασκευή έργων υποδομής σε περιοχές επέκτασης της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων.

Πρόκειται για την δεύτερη φάση της συγκεκριμένης παρέμβασης με προϋπολογισμό 180.000 ευρώ. 

Το έργο θα εκτελεστεί στην περιοχή της Βρυσούλας και αφορά σε βελτιώσεις κι αναβαθμίσεις δρόμων οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις οδούς Γκούρας και Θουρίων, που είναι κάθετες στην Παναστασίου και τη Νικοπόλεως. 

Η Βρυσούλα παρότι είναι από τις πρώτες περιοχές που έχουν ενταχθεί στο σχέδιο πόλης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κυρίως στις οδικές υποδομές.

Μέρος αυτών θα αντιμετωπιστούν με την εργολαβία που θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ σε δηλώσεις του σημείωσε ότι με το συγκεκριμένο έργο θα επιλυθούν προβλήματα και θα βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών σε μία συνοικία όπου έχει υποφέρει πραγματικά επί χρόνια.

Ο Αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος τόνισε από την πλευρά του ότι το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου υλοποιείται με συνέπεια και παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα.

«Το συγκεκριμένο έργο ήταν υποχρέωση του Δήμου προς τους κατοίκους της Βρυσούλας. Υποχρέωση ετών που σήμερα γίνεται πράξη» υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.