Ιωάννινα:Απαραδεκτη κατασταση στο γήπεδο των Μαρμάρων

Εικονες πλήρους εγκατάλειψης και απαξίωσης.
Πολίτες δύο ταχυτήτων, με ανύπαρκτες υποδομές στην περιφέρεια του δήμου.Καμία μέριμνα για τις ανάγκες της νεολαίας που δεν έχει αλλες εναλλακτικές λύσεις.


Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου είναι σε αθλία κατάσταση , λάσπες , λακκούβες, σκουπίδια, κάνουν τον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνο και ακατάλληλο για να πραγματοποιηθούν ποδοσφαιρικοί αγώνες. Η κατάσταση των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων, τόσο όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο, όσο και σ’ ότι αφορά τα αποδυτήρια και τους περιβάλλοντες χώρους, είναι αποκαρδιωτική και τριτοκοσμική! Μια πραγματική ντροπή, σε ένα Δημο που θέλει να λέγεται πολιτισμένος και σύγχρονος (η πόλη των τεχνών και των γραμμάτων).

Νέοι και άνθρωποι του αθλητισμού στα Μαρμαρα
καλούν τον Δήμο Ιωαννιτών και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να κάνουν πράξη το αυτονόητο και το γήπεδο να είναι διαθέσιμο στη νεολαία και στην ομάδα του χωριού η οποία όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα του Γ’ερασιτεχνικου θα είναι αναγκασμένη να πληρωνει σε ιδιωτες για προπονησεις και να Φιλοξενείται στο γηπεδο της ΕΠΣΗΠ για τους εντός έδρας αγώνες, που δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς θα πρέπει να μετακινούνται με κόστος
Πόσο μάλλον και με τις υπάρχουσες συνθήκες.
Όπως μας είπαν οι κάτοικοι του χωριού η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε ξεκινήσει τη διαδικασία κατασκευής χλοοτάπητα αλλά η νέα δημοτική αρχή εγκατέλειψε το έργο στην τύχη του και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον και όπως φαίνεται δεν υπάρχει πρόβλεψη ούτε για το 2021…

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.