Άρτα και Θεσπρωτία στο “Βαθύ κόκκινο”

Στο “βαθύ κόκκινο” του αυξημένου κινδύνου θα βρίσκονται από το  πρωί της Πέμπτης έως και τις 16 Μαρτίου η Άρτα και η Θεσπρωτία, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα μέτρα αυστηροποιούνται ακόμη περισσότερο  και η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα είναι στο εξής από τις 19:00 έως τις 5:00.

Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, όλων των βαθμίδων προκειμένου να υπάρξει περιορισμός της κινητικότητας, εκτός των σχολείων Ειδικής Αγωγής.

Όσον αφορά τις εκκλησίες, η λειτουργία τους θα γίνεται χωρίς την παρουσία κόσμου, ενώ στις κηδείες θα παρίστανται μέχρι 9 άτομα.

 Αλλαγές θα ισχύσουν και στα sms στο 13033 από αύριο:

Για τον κωδικό 2 που στέλνουμε για αγορές πρώτων ειδών σε κατάστημα ή σούπερ μάρκετ με sms στο 13033 πλέον ισχύει μόνο εντός του δήμου ή σε απόσταση μέχρι 2 χλμ από τον τόπο κατοικίας

Για τον κωδικό 3 για μετάβαση σε τράπεζα ή δημόσια υπηρεσία, ισχύει επίσης ο περιορισμός μόνο εντός του δήμου ή σε απόσταση μέχρι 2 χλμ από τον τόπο κατοικίας

Για τον κωδικό 4 (παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο), οι αστυνομικοί θα κάνουν επιπλέον ελέγχους ζητώντας διευκρινήσεις

Για τον κωδικό 6 (για άσκηση) πλέον ισχύει μόνο για όσους μετακινούνται πεζή ή με ποδήλατο και όχι με αυτοκίνητο ή μηχανή.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.