Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου -Δυτικής Μακεδονίας έδωσε έγκριση για παρεμβάσεις που αφορούν την ύδρευση Λούρου από τις πηγές Σκάλας

Tην έγκρισή της για αναγκαίες παρεμβάσεις σε δασικές εκτάσεις συνολικού εμβαδού 671,82τ.μ. στην θέση “Σκάλας Λούρου”, έδωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας προς τον Δήμο Πρέβεζας προκειμένου να μπορέσει να υλοποιηθεί το έργο “΄Υδρευση Λούρου από πηγές Σκάλας”. Το έργο που θα υλοποιηθεί από τον Δήμο έχει προϋπολογισμό 201.612,90 ευρώ, ενώ η χρηματοδότησή του προέρχεται από το πρόγραμμα CLLD/LEADER που διαχειρίζεται η ΕΤΑΝΑΜ. Τα υποέργα που θα κατασκευαστούν είναι η διάνοιξη γεώτρησης εντός του περιφραγμένου χώρου των πηγών Σκάλας, η κατασκευή αντλιοστασίου και νέας δεξαμενής δίπλα στην υπάρχουσα, η εγκατάσταση νέου αγωγού μήκους 534 μέτρων από πηγές Σκάλας έως την δεξαμενή Λούρου καθώς και η κατασκευή τμήματος του εσωτερικού δικτύου για να καταστεί λειτουργικό το έργο. Η συγκεκριμένη παρέμβαση θα ενισχύσει το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής, το οποίο κατά τους θερινούς κυρίως μήνες παρουσιάζει προβλήματα, με στόχο να μειωθούν τα φαινόμενα λειψυδρίας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Να θυμίσουμε ότι έχει υπογραφεί και σύμβαση μεταξύ Δήμου Πρέβεζας και ΕΤΑΝΑΜ, η οποία αναφέρεται σε θέματα χρηματοδότησης, παρακολούθησης , υλοποίησης του έργου, ελέγχων κλπ. από πλευράς των μερών και γενικά ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες που θα έχουν ως τελικό αποτέλεσμα την ομαλή και επιτυχή υλοποίηση του έργου.

πηγη: δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.