Δηλώσεις του Δημάρχου Ιωαννινων για το έργο των LED

 

«Μοναδικός σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να υλοποιηθεί το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης σε όλη την έκταση του δήμου». 

Αυτό υπογράμμισε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ απαντώντας σε ερώτηση για τις απόψεις που κατέθεσε δημόσια ο πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Λυκογιώργος και για όσα ανέφερε η παράταξη «Ενότητα Πολιτών».

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής λαμβάνονται συλλογικά στη δημοτική ομάδα και τα υπόλοιπα όργανα και στην παρούσα φάση, όπου ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη από την αναθέτουσα αρχή, κάθε παρέμβαση θα μπορούσε πολύ εύκολα να παρερμηνευτεί.

«Σκοπός μας είναι να γίνει το έργο και σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου αναμένουμε τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων της πολιτείας επί των ενστάσεων ορισμένων εταιρειών», ανέφερε ο Δήμαρχος.

Σχετικά με τις διαφωνίες που έχουν εκφραστεί από τον κ. Λυκογιώργο σημείωσε ότι έχει επιλέξει τον δικό του δρόμο. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο κάθε συνάδελφος έχει το δικαίωμα της γνώμης του. Η Δημοτική Αρχή δεν εκβιάζεται και έχει υποχρέωση τηρώντας απαρέγκλιτα τις δημοκρατικές διαδικασίες στα όργανα της με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών να παίρνει τις αποφάσεις της και αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο.

Στο συγκεκριμένο θέμα σε μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν υπάρχει καμία πιθανότητα παρέμβασης.

Αναμένουμε τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων της πολιτείας τις οποίες οφείλουμε να σεβαστούμε σε αγαστή συνεργασία με την αναθέτουσα αρχή δηλαδή την Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο κ. Λυκογιώργος επέλεξε τον δικό του δρόμο». 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.