Πολλά τα έξοδα μειωμένα τα έσοδα για το ΠΚΔΙ

Τη στιγμή που τα λειτουργικά έξοδα τρέχουν, το πνευματικό κέντρο  του δήμου ιωαννιτών έχει απώλεια εσόδων γιατί το δημοτικό ωδείο το εικαστικό εργαστήρι αλλά και το ΚΔΑΠ που είναι οι κύριες πηγές εσόδων για την επιχείρηση δεν λειτουργούν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού. Οπως δηλώνει η πρόεδρος του πνευματικού κέντρου Ελένη Ακονίδου «είναι από τις χειρότερες περιόδους γιατί εδώ και ένα χρόνο περίπου υπάρχει απώλεια εσόδων αφού  όλες οι δομές  βρίσκονται σε αναστολή, οπότε  στηριζόμαστε στον Δήμο ιωαννιτών.» Επίσης τα νομικά πρόσωπα του δημοσίου δικαίου δεν μπορούν να εντάξουν τους εργαζόμενους σε καθεστώς αναστολής  ώστε να λαμβάνουν το σχετικό επίδομα από το κράτος  και έτσι οι δαπάνες μισθοδοσίας, μαζί με όλα τα ανελαστικά λειτουργικά έξοδα, συνεχίζουν να τρέχουν».

Κάποια μαθήματα του Δημοτικού Ωδείου συνεχίζουν να γίνονται εξ αποστάσεως, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με άλλα τμήματα, όπως αυτά της Σχολής Χορού ή του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών, ωστόσο και σε αυτές τις περιπτώσεις τα έσοδα είναι μειωμένα.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.