Δήμος Κόνιτσας: Για την έγκριση έργου στο πρόγραμμα «Φιλοδημος ΙΙ».

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς συνδημότες ότι με το υπ’ αριθμ. πρωτ.: 18329/10-03-2021 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών εγκρίνεται η ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» στο πλαίσιο διαδημοτικής συνεργασίας Πωγωνίου – Ζαγορίου – Κόνιτσας και φορέα υλοποίησης τον Δήμο Πωγωνίου, το έργο «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς» με το ποσό των 530.000 ευρώ.    

Το συγκεκριμένο έργο προτάθηκε στον Δήμαρχο Κόνιτσας από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Τόντη εκ Φούρκας προκειμένου να υλοποιηθεί σε έκταση του Δήμου μας. 

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κόνιτσας επιδιώχθηκε η υποβολή της πρότασης σε διαδημοτικό επίπεδο, για τη δημιουργία διαδημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με τους όμορους Δήμους Πωγωνίου και Ζαγορίου. Επακολούθησε σύσκεψη με τους Δημάρχους κ. Κωνσταντίνο Καψάλη και Γιώργο Σουκουβέλο, παρουσία του καθηγητού κ. Δ.Τόντη, υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων φιλοζωϊκών οργανώσεων στην έδρα του Δήμου Πωγωνίου, όπου συναποφασίστηκε το έργο να γίνει στην περιοχή του Δήμου Πωγωνίου, σε έκταση που ανήκει στον Δήμο Ζαγορίου.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί τους φίλους Δημάρχους των όμορων Δήμων, τους υπηρεσιακούς παράγοντες των τριών Δήμων που εκπόνησαν τη σχετική μελέτη, όλους όσοι συνεργάστηκαν, πρωτίστως όμως τον φίλο, καθηγητή Δημήτριο Τόντη για την καθοριστική συμβολή του. Με καλή συνεργασία και απόλυτη σύμπνοια το έργο θα υλοποιηθεί επιτυχώς. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.