Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Γκέτσης

Τη μάχη με την επάρατη νόσο έχασε σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου σε ηλικία 60 ετών ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Γκέτσης  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλευόταν.

Ήταν ένας  δημοσιογράφος, με πλούσιο δημοσιογραφικό έργο,  όπου  για τέσσερις δεκαετίες  ξεχώριζε για τη δυνατή του πένα. Ξεκίνησε το 1981 με τον «Ταχυδρόμο της ημέρας». Για μία πενταετία είχε  εκπομπή μαζί με τον Βασίλη Παππά στην ΕΡΤ Ιωαννίνων . Εργάστηκε στην εφημερίδα «Πρωινή» της Άρτας και στη συνέχεια πέρασε εκτός της δημοσιογραφίας στον εκδοτικό χώρο. Κυκλοφόρησε έκτοτε τις εφημερίδες «Τόλμη», «Πρωινή» και «Γνώμη», που σταμάτησε την κυκλοφορία της  τον Δεκέμβριο του 2020, όταν  χτυπήθηκε  από την επάρατη νόσο.

Τ0 2020 είχε εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο «Εις Μνήμην» το οποίο αποτελείται από 82 μικρές ιστορίες ανθρώπων που έφυγαν απ’ τη ζωη.Ήταν παντρεμένος με την Λωρέττα Ρέτσα και είχε δύο γιούς, τον Βαγγέλη και τον Άγγελο.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.