Ιωάννινα: Κτίριο παγίδα στο πάρκο Πυρσινέλλα.

Οι δημοτικοί άρχοντες είναι προφανές οτι αδιαφόρησαν για το  κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου Πυρσινέλλα με αποτέλεσμα να γίνει στέκι εφήβων και καταφύγιο αρκετές φορές  για αστέγους.

Παρέες παιδιών καθημερινά βρίσκονται μέσα στο επικίνδυνο πλεον κεντρικό κτήριο του παρκου, εκεί που κάποτε απολαμβάναμε τον καφέ μας ή το φαγητό μας. Έντρομοι  πολιτες που βρεθηκαν στο Πάρκο σήμερα το απογευμα που ήταν καθαρά Δευτέρα και το επισκέφτηκαν  για να πετάξουν τον χαρταετό  διαπίστωσαν, οτι στο υπο κατάρρευση κτίριο πού έχει πολλές παγίδες θανάτου μπαινοβγαίνουν και παίζουν παιδιά . Ο χορός είναι πάρα πολύ επικίνδυνος απο τα σκουριασμένα σίδερα τα καρφιά και τα σπασμένα τζάμια που βρίσκονται διάσπαρτα στον χώρο, τα πατώματα που είναι γεμάτα επικίνδυνα σημεία οπου σαθρά ξύλα μπολιάζουν το πάτωμα και τα Καδρονια που αιωρούνται και μπορεί να πέσει κάποιο και να πλακώσει ή να πέσει στο κεφαλι κάποιου παιδιού.

Ας αναλάβει κάποιος την ευθύνη από το δήμο για να μη χρειαστεί να γνωρίσουμε θύματα μας αναφέρουν κάποιοι από τους πολίτες που σήμερα βρέθηκαν εκεί.. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.