Έκκληση για εμβολιασμό των εργαζομένων στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων

Τον όσο το δυνατόν γρηγορότερο εμβολιασμό των εργαζομένων του ζητά το Γηροκομείο Ζωσιμάδων και το παράρτημα «Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας» με ανακοίνωση του.

η ανακοίνωση:

«Στο «Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων» καθώς και στο παράρτημα «Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας» έχει εμβολιαστεί από τον ΕΟΔΥ το 97% των ηλικιωμένων και το 40% περίπου των εργαζομένων.

Πρόσφατα, μερικοί ακόμη εργαζόμενοι, που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους ηλικιωμένους μας, αφού ξεπέρασαν τις όποιες εύλογες φοβίες και αμφιβολίες, εκδήλωσαν την επιθυμία να εμβολιαστούν. Έτσι, απευθυνθήκαμε εκ νέου στον ΕΟΔΥ προκειμένου να προγραμματιστεί ο άμεσος εμβολιασμός αυτών.

Όμως, δυστυχώς η απάντηση από τον ΕΟΔΥ ήταν πως δεν γίνεται άμεσα και ότι θα πρέπει να γραφτούν για προγραμματισμό, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που τηρεί ο οργανισμός για το σκοπό αυτό. Επειδή, αυτό θα καθυστερήσει πάρα πολύ τον εμβολιασμό τους, με απρόβλεπτες για τους ηλικιωμένους μας επιπτώσεις, καταγγέλλουμε την στάση αυτή του ΕΟΔΥ και παρακαλούμε αφού πρώτα επανεκτιμήσει την σοβαρότητα του θέματος να προβεί στον άμεσο εμβολιασμό των εργαζομένων μας».

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.