Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: Πραγματοποίηση διαδικτυακού σεμιναρίου με θέμα “Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου σε Παιδικούς Σταθμούς”

Στα πλαίσια προστασίας πρόληψης από φυσικά φαινόμενα ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠ πραγματοποίησε με επιτυχία σήμερα, Πέμπτη 18 Μαρτίου, διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου σε Παιδικούς Σταθμούς».

Το διαδικτυακό σεμινάριο παρακολούθησε, όλο το προσωπικό των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών και του ΚΔΑΠμεΑ  του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΟΑΕΔ καθώς και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Μέριμνα» του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Πρόεδρος κος Δημήτριος Πάνου και ο Αντιπρόεδρος κος Τσίμαρης Ιωάννης του Νομικού Προσώπου «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» στον σύντομο χαιρετισμό τους τόνισαν την αναγκαιότητα της πρόληψης και προστασίας σε περιπτώσεις σεισμού καθώς και την αναγκαιότητα της ανάπτυξης αντισεισμικής συμπεριφοράς όλων μας.

Κεντρική ομιλήτρια του διαδικτυακού σεμιναρίου ήταν η κα. Ασημίνα Κούρου Προϊσταμένη Τμήματος Εκπαίδευσης- Ενημέρωσης του ΟΑΣΠ η οποία προσέφερε πολύτιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες για το πώς διαχειριζόμαστε μέσα από σχέδια έκτακτης ανάγκης ένα φυσικό φαινόμενο όπως ο σεισμός, τονίζοντας παράλληλα ότι η λέξη κλειδί σ’αυτές τις περιπτώσεις είναι η ψυχραιμία. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.