Συλ. Εργ. ΟΤΑ Ν.Ιωαννινων: Να σταματήσει άμεσα ο διαχωρισμός των υπαλλήλων σε λίστες εμβολιασμών

Μόνο αμφιβολίες γεννά η κατά άλλα σωστή απόφαση του ΟΚΠΑΠΑ να προτείνει το μισό προσωπικού του Νομικού Προσώπου για εμβολιασμό και να αφήσει τους άλλους μισούς εκτός λίστας.  

Προφανώς και ως ένα βαθμό, ικανοποιείται το αίτημα για εμβολιασμό των εργαζόμενων, τη στιγμή που οι χώροι δουλειάς είναι  αποδεδειγμένα χώροι διασποράς του ιού. 

Βεβαίως όμως προκύπτει το ερώτημα, με ποιο σκεπτικό το Νομικό Πρόσωπο έδωσε τα ΑΜΚΑ των μισών υπαλλήλων και όχι όλων, ερώτημα το οποίο η διοίκηση του Νομικού Προσώπου δεν απαντάει. Όσο κι αν έχει προχωρήσει η επιστήμη, τα ΑΜΚΑ των υπαλλήλων δεν φτάνουν από μόνα τους Υπουργείο. Δεν μπορεί η  διοίκηση του Νομικού Προσώπου να συνεχίζει να επικαλείται άγνοια

Στην πραγματικότητα και μόνο η κατάρτιση λίστας, συνιστά υποτίμηση της πραγματικής ανάγκης άμεσου οργανωμένου εμβολιασμού και προφανώς έχει ακέραια την ευθύνη η δημοτική αρχή.

Από τα στοιχεία που κατάφερε να μαζέψει ο Σύλλογος μας, προκύπτει ότι εργαζόμενοι που κάνουν ίδια εργασία είτε πρόκειται για διοικητικούς υπαλλήλους  είτε για παιδαγωγικό ή βοηθητικό προσωπικό, οι μισοί εμβολιάζονται κι οι άλλοι μισοί είναι εκτός λίστας.

Ο απαράδεκτος αυτός διαχωρισμός οφείλει να σταματήσει άμεσα

Απαιτούμε το σύνολο των εργαζομένων να εμβολιαστεί. Οι χώροι εργασίας είναι χώροι υπερμετάδοσης.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.