Ιωάννινα: Μία νότα αισιοδοξίας από το Γυμνάσιο Κουτσελιού

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών ανταποκρινόμενη άμεσα αλλά και αποτελεσματικά στην πρόταση του Γιώργου Μήτση, ζωγράφου και εκπαιδευτικού του  Γυμνασίου Κουτσελιού, καθώς και του Διευθυντή Σπύρου Ζήνδρου, για την φιλοτέχνιση της πρόσοψης του Γυμνασίου Κουτσελιού, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να το παραλάβει ολοκληρωμένο!

Πρόκειται για μία νότα αισιοδοξίας μέσα στις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία και για την εκπαίδευση, σημειώνει η πρόεδρος της Επιτροπής Φιλιώ Νόκα.

Και στην δήλωσή της τονίζει: «Αφού αποφασίσαμε από κοινού το σχέδιο του ψηφιδωτού (μετά από  πολλά που ο καλλιτέχνης έκανε), ο ίδιος σφυρηλάτησε και φιλοτέχνησε την πρόσοψη του σχολείου.

Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και θα το απολαμβάνουν τόσο οι μαθητές και καθηγητές όσο και οι πολίτες αυτής της πόλης.

Να λοιπόν που υπάρχουν Δάσκαλοι, που πέρα από τις εκπαιδευτικές  τους υποχρεώσεις αφήνουν το αποτύπωμα τους και μάλιστα με ιδιαίτερο νόημα καθώς η γνώση είναι δύναμη και για να είμαστε και επίκαιροι “Ότι η διδασκαλία που παράγεται μέσα στο σχολείο είναι αναντικατάστατη.”

Συγχαίρουμε τον Γιώργο Μήτση που απ’ όπου  πέρασε, άφησε το αποτύπωμα του!!!»

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.