Δημοτική αρχή Ιωαννίνων: Η ακύρωση του διαγωνισμού δεν ματαιώνει το έργο

Η σημερινή Δημοτική Αρχή από την ανάληψη της θητείας της έκανε μία συγκεκριμένη πολιτική επιλογή: Να προχωρήσει στο έργο ενεργειακής αναβάθμισης σε όλη την έκταση του Δήμου, χωρίς κανένα κόστος για τους πολίτες.

Με βάση αυτή την επιλογή προχώρησε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου στην ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα ELENA και την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων του εν λόγω προγράμματος.

Η αξιοποίηση του συγκεκριμένου μηχανισμού ELENA και η συνεργασία με την Περιφέρεια επέτρεψαν την ολοκλήρωση των μελετών μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Δημοτική Αρχή, σεβόμενη την απόφαση της Α.Ε.Π.Π., θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη και να θεραπευτούν άμεσα όλες οι πλημμέλειες από τον τεχνικό σύμβουλο που έχει επιλέξει η Περιφέρεια Ηπείρου ως Αναθέτουσα Αρχή.

Η Δημοτική Αρχή πιστεύει ότι η συνεργασία της με την Περιφέρεια Ηπείρου μπορεί να οδηγήσει στην εκ νέου δημοπράτηση του έργου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και να εγγυηθεί την ολοκλήρωση και την παραγωγική του λειτουργία.

Σε κάθε περίπτωση η ακύρωση του διαγωνισμού δεν ισούται με ακύρωση του έργου. Η ενεργειακή αναβάθμιση για την Δημοτική Αρχή ήταν και παραμένει προτεραιότητα. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.