Άμμος,Τσιφλικόπουλο, Δροσιά και Καρδαμίτσια σε νευρική κρίση λόγω αποχετευτικού

Τον “κώδωνα του κινδύνου” πριν διαλυθούν τα αυτοκίνητά τους , “κρούουν” κάτοικοι και διερχόμενοι των περιοχων που εκτελούνται έργα για την αποχέτευση. Όπως καταγγέλλουν, το έργο αποχέτευσης που εκτελεί ο Δήμος Ιωαννιτών μπροστά από τα σπίτια τους, προχωράει με ρυθμούς χελώνας , οι δρόμοι είναι γεμάτοι με λακκούβες, που είναι επικίνδυνες κυρίως τα βράδια, αλλά και σε περιόδους βροχοπτώσεων. Επίσης η σκόνη έχει κουράσει τους πολίτες οι οποίοι αναγκάζονται σε καθημερινή βάση να πλένουν μπαλκόνια αυλές και αυτοκίνητα.

Λένε πως μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, όμως εν προκειμένω δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς την οργή όσων μένουν στις περιοχές αυτές του Δήμου .Ο λόγος είναι κυρίως οι δρόμοι που διέρχονται μπροστά από τα σπίτια τους, οι οποίοι θυμίζουν εργοτάξιο, όσο καιρό εκτελείται το έργο με συνέπεια να “πνίγονται” στην σκόνη και στα λασπόνερα, ενώ δεν σταματούν ούτε στιγμή να επιδιορθώνουν τις βλάβες στα οχήματά τους.

Κάποιοι κάτοικοι μας είπαν συγκεκριμένα, «καλούμε το Δημαρχο και τους αρμοδιους να βγουν απ τα γραφεια τους και να ενσκυψουν στα προβλήματα των πολιτών…»Θυμάται μήπως ο κύριος Δήμαρχος τις προεκλογικές του δεσμεύσεις;;;Ή δηλώνει ΑΠΩΝ;» μας είπε με έντονη διάθεση μια γυναίκα που καθάριζε την αυλή της από τις σκόνες.«Η Καθημερινή μετακίνηση είναι ένας Γολγοθάς αποφυγής λακούβας» μας τόνισε ένας άλλος.

Το μόνο που ζητούν από τους αρμόδιους είναι να επισπεύσουν τις διαδικασίες -αν όχι για την ολοκλήρωση του έργου- τουλάχιστον για την αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Εδώ να σημειώσουμε και την περίπτωση της οδού Πετροπουλάκη όπου αποκαταστάθηκε το οδόστρωμα και πριν από 10 μέρες περίπου το ξανά σκάψανε γιατί είχε πάθει καθίζηση.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.