διαδικτυακή δράση – «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ»

H Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας, διοργανώνει τη διαδικτυακή δράση «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ», την Κυριακή 4 Aπριλίου, από τις 12 μμ, στο κανάλι της στο ΥοuTube.

Πρόκειται για ένα μεγάλο και πρωτότυπο, διαδικτυακό «αντάμωμα» με σύντομα μηνύματα εκπροσώπων από τις Αδελφότητες, τις Ενώσεις, τους Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες των ξενιτεμένων Ηπειρωτών από όλη την Ελλάδα, πλαισιωμένα από τον ανθό της ηπειρώτικης μουσικής παράδοσης, σε μερικούς από τους πιο όμορφους ηπειρώτικους σκοπούς και τραγούδια.

Μια σειρά άξιες κομπανίες, μουσικοί και τραγουδιστές τιμούν με τη συμμετοχή τους την «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ», ανάμεσά τους οι Ναπολέοντας Δάμος, Σάββας Σιάτρας, Παγώνα Αθανασίου, οι κομπανίες των Νίκου Φιλιππίδη, Κώστα Βέρδη, Θοδωρή Γεωργόπουλου, Λευτέρη Γκιώκα, Δημήτρη Κώτσικα, Τάσου Μαγκλάρα, Βασίλη Παπαγεωργίου, Ηλία Πλαστήρα, Πέτρου Χαλκιά, Δόκιμου Χαραλάμπους, Χρήστου Μαρτίνη καθώς και το Πολυφωνικό Καραβάνι που πρόσφατα αναγνωρίστηκε παγκόσμια. Όλοι τους συμμετέχουν με βίντεο δίχως μικροφωνική ενίσχυση, με, όσο το δυνατό, πιο φυσικό ήχο, έστω και μέσω διαδικτυακής μετάδοσης.

Η διαδικτυακή «Ημέρα του Ηπειρώτη» είναι μια καινοτόμα δράση για την Ηπειρώτικη Αποδημία που αντιπαρέρχεται δημιουργικά τις δυσκολίες της περιόδου, μετά από ένα ολόκληρο χρόνο πανδημίας, κοινωνικής αποστασιοποίησης και αναστολής δράσης των συλλόγων μας. Διοργανώνεται πέμποντας ένα μήνυμα ανάτασης, στην προοπτική της «εξόδου» από την πανδημία, με την ελπίδα σύντομα να ανταμώσουμε από κοντά, όπως μας πρέπει, όπως τόσο καιρό λαχταράμε, στις πόλεις αλλά και στον γενέθλιο τόπο!

Η διαδικτυακή «Ημέρα του Ηπειρώτη» διοργανώνεται στον απόηχο της μεγάλης επετείου των 200 χρόνων από την κήρυξη της Επανάστασης του ‘21, με πλήρη συνείδηση και οφειλή στην ξεχωριστή συμβολή των Ηπειρωτών στη διαχρονία των αγώνων του λαού μας. Αντλούμε δύναμη από την μακραίωνη Ιστορία μας για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της εποχής, όσα δοκιμάζουν τις ζωές και τον λαό μας, ανταποκρινόμενοι και στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Την Κυριακή 4 Απριλίου, από τις 12 μμ και μετά, παρακολουθούμε το βίντεο της εκδήλωσης «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» στο ολοκαίνουργιο κανάλι της Πανηπειρωτικής στο ΥοuTube, το κοινοποιούμε στις σελίδες μας, προσκαλούμε τους φίλους μας να κάνουν το ίδιο. Χαιρόμαστε και τιμούμε τη συμμετοχή των συλλόγων μας, γλεντάμε με τους άξιους μουσικούς μας! Βοηθάμε όλοι να γίνει η Κυριακή 4 Απριλίου διαδικτυακά, «Ημέρα του Ηπειρώτη»!

Η πρώτη μετάδοση της διαδικτυακής εκδήλωσης θα γίνει από το ολοκαίνουργιο κανάλι της Πανηπειρωτικής στο YοuTube

https://www.youtube.com/channel/UCfzjf52bQNrscsSOuZxSLeA/featured

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.