Ιωάννινα: Εντατικοποίηση ελέγχων για την προστασία της λίμνης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τρίτη συνάντηση εργασίας για την προστασία της λίμνης Παμβώτιδας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Φίλιππας Φίλιος, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, εκπρόσωπος της Δημοτικής Αστυνομίας, ο κ. Πέτρος Τζουμάκας εκ μέρους της 5ης ΚΟΕ και ο κ. Κώστας Φρίγκας πρόεδρος του Σωματείου των Ερασιτεχνών Αλιέων.

Στη σύσκεψη εξετάστηκε σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την προστασία της λίμνης και αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων για το επόμενο διάστημα.

«Στην  συνάντηση εργασίας έγινε απολογισμός των μέχρι τώρα δράσεων  που έχουν αναληφθεί και  βγήκαν χρήσιμα  συμπεράσματα τα οποία μας βοηθάνε για το επόμενο διάστημα. Αποφασίστηκε η συνέχιση των περιπολιών περιφρούρησης περιβάλλοντος και τους επόμενους μήνες. Ταυτόχρονα η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα παράνομης αλιείας  στην Λίμνη Παμβώτιδα, αναλύθηκε η υπάρχουσα κατάσταση, διερευνήθηκε το νομικό πλαίσιο και καθορίστηκαν τα βήματα που θα ακολουθηθούν προκειμένου να υπάρχει έλεγχος και σε αυτό το ζήτημα», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.