Ιωάννινα: Τα εγκαταλελειμμένα Σεισμόπληκτα

Κάποια από τα Προβλήματα της περιοχής των Σεισμοπληκτων κατέγραψε σήμερα φωτογραφικός λφακός του EpirusATM αλλά και τις διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής οι οποίοι υπενθυμίζουν στο Δήμαρχο τις υποχρεώσεις και τις υποσχέσεις έναντι των ίδιων και της τοπικής κοινωνίας. Οι περισσότεροι μας είπαν ότι ζητούν αναβάθμιση της καθημερινότητάς στη συνοικία τους, μιας συνοικίας που δυστυχώς τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν και παλευουν με την απούσα -όπως τη χαρακτηρίζουν- δημοτική αρχή.

Διερωτώνται ποιο το ανταποδοτικο οφελος απο ολα αυτα τα χρηματα που πληρώνουν όταν στη γειτονιά τους υπάρχουν κατεστραμμένα πεζοδρόμια, που αποτελούν παγίδες, η καθαριότητα  είναι ελλιπής με τους μικρούς κάδους, να ξεχειλίζουν από σκουπίδια αλλά και τους ασκούπιστους για μέρες δρόμους. Μας αναφέρουν επίσης τον ελλιπή φωτισμό, την απαράδεκτη οδοποιϊα που τους έχει φτάσει στα όριά της αγανάκτησης και

Ξεκαθαρίζουν πως  δεν ζητούν ευθύνες αλλά  ποιοτική ανάπτυξη της περιοχής τους. Για αυτό ζητούν άμεση αντιμετώπιση και εύρεση λύσεων όσων έχουν τις τύχες της πόλης στα χέρια τους.

Και ερωτούν “ Μήπως ήρθε η ώρα να αναλογισθείτε πως ως δημοτική αρχή, έχετε χρέος να προσφέρεται στους δημότες σας μια ποιότητα ζωής; Μήπως ήρθε η ώρα αυτή η περιοχή να αποκτήσει τα αυτονόητα; Μήπως ήρθε η ώρα να φροντίσετε για την καθαριότητα και τον καλλωπισμό; Μήπως ήρθε η ώρα να διευκολύνεται την διέλευση αναπηρικών αμαξιδίων αλλά και τις μητέρες με καροτσάκια και μικρά παιδιά Μήπως ήρθε η ώρα να αποκατασταθούν τα πεζοδρόμια με τα παντού σπασμένα πλακίδια;

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.