Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργο Στύλιο

«

Σε μία ενημέρωση για τα ζητήματα τα οποία προωθεί ο Δήμος Αρταίων και τα οποία χρειάζεται να τρέξουν μέσα από τα Υπουργεία, προχώρησε ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργο Στύλιο. 

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών ,Νίκος Λιόντος, οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα της άμεσης αρμοδιότητας του Υφυπουργού, όπως το Κτηματολόγιο και οι ιδιοκτησίες στο Γλυκόριζο. 

Παράλληλα, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης κοινών δράσεων, σε θέματα που αφορούν τη ψηφιακή στρατηγική και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με τον Δήμαρχο να παρουσιάζει τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος στην κατεύθυνση  για μια  έξυπνη πόλη.

Κατά τη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, δεν έλλειψαν και οι αναφορές στα γενικότερα θέματα που απασχολούν τον Δήμο και που πρέπει αναγκαστικά να περάσουν μέσα από τα Υπουργεία, προκειμένου να προχωρήσουν. Στα θέματα αυτά, περιλαμβάνεται το Αγροδιατροφικό Πάρκο στο Πανεπιστήμιο και η ανέγερση νέου κτιρίου για την στέγαση του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, το Επιχειρηματικό Πάρκο, το αίτημα του Δήμου για δωρεάν ρεύμα από Πουρνάρι αλλά και η υδροδότηση της πόλης από την Λίμνη Πουρναρίου. Αλλά και ζητήματα που αφορούν τα εγγειοβελτιωτικά έργα στην πεδιάδα της Άρτας, την κατασκευή νέου παρκινγκ  στην πόλη, καθώς και παραχώρηση από την ΕΤΑΔ έκτασης για την κατασκευή του Μουσικού Σχολείου Άρτας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στα έργα υποδομής, στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, στα έργα οδικής ασφάλειας και στα έργα στήριξης των πτηνο-κτηνοτροφικών επιχειρήσεων της περιοχής μας. 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι αυτές οι επίσημες ενημερώσεις θα πρέπει να συνεχιστούν, ώστε και οι δύο πλευρές στο μέτρο που τις αναλογούν, να συμβάλλουν ώστε να υπάρχουν θετικές εξελίξεις για την ανάπτυξη της Άρτας.  

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.