Μερόπη Τζούφη: «Άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας»

Την άμεση ανάγκη ενίσχυσης και στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας θέτει ως θέμα στη Βουλή η Μερόπη Τζούφη, καταθέτοντας ως αναφορά το προς τον υπουργό Υγείας την επιστολή της παράταξης «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κόνιτσας».
Σύμφωνα με την αναφορά, η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας σε συνδυασμό με την επιπλέον μετακίνηση ιατρού προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την υποστήριξη κλινικών Covid-19, έχουν δυσκολέψει περαιτέρω την υγειονομική κάλυψη της ευρύτερης περιοχής. Η κατάσταση γίνεται ακόμη δυσκολότερη καθώς η Κοινότητα Διστράτου έχει κηρυχθεί εδώ και λίγες μέρες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου. 
Ως αποτέλεσμα, η περιοχή μένει πολύ συχνά χωρίς ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με ελάχιστο ιατρικό προσωπικό. Κατόπιν όλων αυτών και για να μην τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, ο επικεφαλής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κόνιτσας ζητούν την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας και την ενίσχυση του ΕΚΑΒ.
Στο πλαίσιο αυτό, η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζητά από τον υπουργό Υγείας να εξετάσει το περιεχόμενο της επιστολής, να λάβει τα αναγκαία μέτρα και να ενημερώσει τη Βουλή και την τοπική κοινωνία.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.