Με τον πρέσβη του Πακιστάν συναντήθηκαν ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Μια σημαντική συνάντηση  πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα  με τον Πρέσβη  του Πακιστάν κ. Mohammad  Nadeem Khan, στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημήτριος Δημητρίου καθώς και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Μιχαήλ Δεβέκος.

Η συζήτηση περιελάμβανε τρεις άξονες στους οποίους από κοινού αποφασίστηκε, ότι το επόμενο διάστημα και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες  θα γίνει αναλυτικότερα και επί συγκεκριμένου πλάνου και χρονοδιαγράμματος συνάντηση στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων.  

Οι τρείς άξονες πάνω στους οποίους έγινε συζήτηση ήταν: Για τους προερχόμενους από το Πακιστάν πολίτες, φυσικά πρόσωπα αλλά και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ΠΕ Ιωαννίνων και είναι μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, για την μεταφορά τεχνογνωσίας πάνω στην παραγωγή προϊόντων προς το Πακιστάν και τέλος  για την ανάπτυξη των σχέσεων στις εξαγωγές – εισαγωγές μεταξύ των δυο χωρών αλλά και ειδικότερα τη δυνατότητα εμπορικών  συνεργασιών  με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ΠΕ Ιωαννίνων.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της Πρεσβείας του Πακιστάν συμμετείχαν επίσης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Παύλος Ραβάνης καθώς και η Πρόεδρος του Ελληνοπακιστανικού Επιμελητηρίου κα Ρουμπίνα Μαρκοπούλου.

Για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.