Ίδρυση Λαϊκής Αγοράς στην Πρέβεζα

Την ίδρυση νέας Λαϊκής Αγοράς στο Δήμο Πρέβεζας υπέγραψε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις  Γεωργιάδης. Σύμφωνα με την απόφαση,  η  ίδρυση της Λαϊκής Αγοράς Πρέβεζας γίνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα  νόμο  ( 4497/2017) και πριν την λειτουργία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης (ΟΠΣΠΑ), ενώ θα ακολουθήσει η δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος δήλωσε :

«Πρόκειται για ένα  σημαντικό βήμα των  μεθοδευμένων  ενεργειών  που ακολουθεί  εδώ και αρκετό καιρό ο Δήμος Πρέβεζας, έτσι ώστε να προχωρήσει στη  δημιουργία μιας  Λαϊκής Αγοράς  η οποία θα ανταποκρίνεται  στις ιδιαιτερότητες μιας αγροτικής περιοχής όπως είναι η δική μας. Η  ίδρυση Λαϊκής Αγοράς, ως  απαίτηση της τοπικής κοινωνίας αλλά και των παραγωγών κηπευτικών και  λοιπών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα, αποτέλεσε μια από τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής Πρέβεζας,  ενώ  ακολουθήθηκε κατά γράμμα η  προβλεπόμενη διαδικασία έτσι ώστε να  μην υπάρξουν  λάθη, κενά ή παραλείψεις που θα μπορούσαν να καθυστερήσουν και άλλο τη  διαδικασία της αδειοδότησης και  λειτουργίας της. Βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία  και έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι η Λαϊκή Αγορά της Πρέβεζας θα αποτελέσει πρότυπο, δίνοντας τη δυνατότητα  ανάδειξης των τοπικών προϊόντων  και της διάθεσης αυτών σε  ποιότητα και τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές για τους καταναλωτές».

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.