Ορίζοντες Ηπείρου: Ανταλλάξαμε το θέατρο της Δωδώνης με το Τζαμί στην Καλούτσιανη

Η χθεσινή πανηγυρική ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου σχετικά με την ένταξη του τζαμιού Καλούτσιανης και του κάστρου Κιάφας στο Σούλι στο Ταμείο Ανάκαμψης μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί.

Διότι είναι αστείο να χρησιμοποιείται η λέξη «ωρίμανση» εκ μέρους του κ. Καχριμάνη, σε μια προσπάθεια να οικειοποιηθεί  τη χρηματοδότηση των έργων, αφού στα 20 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στη διοίκηση του τόπου δεν τίθεται πια θέμα ωρίμανσης αλλά κομποστοποίησης.

Είναι επίσης αστείο να πανηγυρίζει ο Περιφερειάρχης για την ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης των εργασιών αποκατάστασης στο Τζαμί της Καλούτσιανης, που είναι βεβαίως αναγκαίες, την ίδια ώρα που η Περιφερειακή Αρχή δεν έχει κάνει τίποτα για να αναδείξει έναν από τους σημαντικότερους φάρους εξωστρέφειας της περιοχής μας και μνημείο με παγκόσμια αναγνώριση, την αρχαία Δωδώνη.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο κ. Καχριμάνης δεν έχει σχέδιο και όραμα για τα μεγάλα, προτιμά να σπαταλά πόρους σε επαρχιακούς δρόμους και μικροπαρεμβάσεις, διότι έτσι αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη.

Για να υπάρξει όμως πραγματική ανάπτυξη στην Ήπειρο πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε ένα τέλος στο «Χοτζαϊσμό» (επιστημονικός όρος που προκύπτει από τον τρόπο που κυβερνούσε ο Ενβέρ Χοτζά) του κ. Καχριμάνη.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.