Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: “Υπογραφή σύμβασης για το έργο Προμήθεια και εγκατάσταση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς”

 

Υπογράφηκε η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών, μεταξύ του Προέδρου του Νομικού Προσώπου  κ. Πάνου Δημήτριου και της εταιρείας FLAME CONTROL.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί η προμήθεια του εξοπλισμού καθώς και  οι απαραίτητες εργασίες για την υλοποίηση του έργου σε όλους του Δημοτικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Το συγκεκριμένο έργο είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχει πραγματοποιήσει ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», το κόστος του οποίου ανέρχεται στις 219.000,00€.  Το έργο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό  για την ασφαλέστερη λειτουργία των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από την μεριά του θέλει να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, τον Δήμαρχο Ιωαννιτών και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες για την συνδρομή τους στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου. 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.