Ορίζοντες Ηπείρου για την Ψηφοφορία Κυριακής: Απαιτείται νομιμότητα. Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό

Ορίζοντες Ηπείρου: Λίγες μόνο ώρες πριν την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιο για την εκλογή νέου προέδρου και αντιπροέδρου του Σώματος και κανείς μας δεν γνωρίζει αν διαδικασία της εκλογής θα γίνει νόμιμα, καθότι στις προσκλήσεις η Περιφέρεια επιμένει η διεξαγωγή της ψηφοφορίας να γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» δηλώνουν ξεκάθαρα πως η συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διασφαλίσει  το ορθόν της διαδικασίας και προτείνουν να στηθεί κάλπη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου όπου οι περιφερειακοί σύμβουλοι θα εισέρχονται ένας ένας, με επίδειξη αρνητικού self ή rapid test προκειμένου να ψηφίσουν.

Αφού ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, η συνέχιση της συνεδρίασης για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μπορεί να γίνει ή με τηλεδιάσκεψη ή δια περιφοράς (με αποστολή των αποτελεσμάτων στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

Κύριε Καχριμάνη τα πράγματα είναι απλά, μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και ενημερώστε άμεσα τους Περιφερειακούς Συμβούλους για τον τρόπο διεξαγωγής της συνεδρίασης, διασφαλίζοντας τόσο τα προβλεπόμενα σχετικά με την ψηφοφορία, όσο και την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.