Άρτα:Ιδρύεται νέο ΚΕΠ στην περιοχή του Τριγώνου

Ένα νέο ΚΕΠ ετοιμάζεται να ιδρυθεί στην περιοχή του Τριγώνου, μετά από πρόταση της δημοτικής αρχής κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  Όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος, Χρήστος Τσιρογιάννης, πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να προστεθεί άλλο ένα ΚΕΠ, στα δύο ήδη υπάρχοντα. Η επιλογή του Τριγώνου έγινε γιατί η Δημοτική Ενότητα Κωστακιών, οι Τοπικές Ενότητες Κεραματών και Γλυκορίζου, η περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, η Ελεούσα, καθώς και η περιοχή  του Τριγώνου, μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ που είναι εντός της πόλης της Άρτας. 

Σύμφωνα με την εισήγηση του Δημάρχου, η ίδρυση του νέου ΚΕΠ θα βοηθήσει στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση και, φυσικά, στην εξυπηρέτηση των δημοτών των παραπάνω περιοχών. 

Είναι σημαντικό να τονιστεί, πως « ο Δήμος μας προτίθεται να αναλάβει την κάλυψη των δαπανών που θα προκύψουν από την έναρξη της λειτουργίας, καθώς και την στελέχωση με διοικητικό προσωπικό».

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.