Άρτα: Ξεκινούν οι εργασίες τσιμεντόστρωσης – ασφαλτόστρωσης αγροτικών οδών στη Τοπική Κοινότητα Γραμμενίτσας

Ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός ακόμη έργου για τον πρωτογενή τομέα της Άρτας, αρχίζει να πραγματοποιείται, καθώς υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη και του αναδόχου του έργου, Θωμά Χριστιά, παρουσία και του Αντιδημάρχου Γιώργου Πανέτα, η σύμβαση που αφορά την « Βελτίωση – Ασφαλτοστρώση αγροτικών οδών στη Τοπική Κοινότητα Γραμμενίτσας».  

Το σύνολο της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 62.450,00 ευρώ με ΦΠΑ,  και χρηματοδοτείται από Δημοτικούς πόρους και πόρους της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, η παρούσα  μελέτη αφορά την βελτίωση – τσιμεντόστρωση 700μ. αγροτικών οδών στην Τοπική Κοινότητα Γραμμενίτσας, όπου μεταξύ άλλων πρόκειται να υλοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε αγροτικούς δρόμους, διάνοιξη και τσιμεντόστρωση, εκσκαφή θεμελίων, τεχνικών έργων και τάφρων, καθαίρεση περιφράξεων – λαμαρινοκατασκευών κ.α.

Πρόκειται για αγροτικούς δρόμους, οι οποίοι παρουσιάζουν μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και οδηγούν σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις και οι συγκεκριμένες εργασίες  θα βοηθήσουν σημαντικά τόσο στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα όσο και στην προσβασιμότητα  των αγροτών.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.