Μήνυμα του προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για τις τελευταίες εξελίξεις του covid 19 στα Ιωάννινα

 

«Μετά και τα τελευταία υγειονομικά δεδομένα έτσι όπως αποτυπώνονται καθημερινά στην ΠΕ Ιωαννίνων θεωρούμε ότι η υπευθυνότητα όλων μας θα πρέπει να αγγίζει το υψηλότερο επίπεδο.

Δυστυχώς για όλους, παρά τους συνεχόμενους εμβολιασμούς αλλά και το ποσοστό ανοσίας που δημιουργήθηκε σε τμήμα της κοινωνίας που νόσησε, ο ιός βρίσκεται ακόμη δίπλα μας και δεν θα πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να εφησυχάζουμε.

Για πολύ μεγάλα διαστήματα η ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ αλλά και η Ήπειρος συνολικά, υπήρξε παράδειγμα υπευθυνότητας όχι μόνο για τη χώρα αλλά και για όλη την Ευρώπη.

Ας φροντίζουμε όλοι μαζί, Επιχειρηματίες, εργαζόμενοι και πολίτες να διαφυλάξουμε έστω αυτή την κανονικότητα που ζούμε σήμερα, ας χτίσουμε όλοι μαζί το δικό μας τοίχος ανοσίας απέναντι στον ιό, ας μη δείξουμε χαλαρότητα και ας προσπαθήσουμε να συμπεριφερθούμε με απόλυτη σοβαρότητα αυτές  τις κρίσιμες ώρες.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θεωρεί ότι μόνο όλοι μαζί θα κερδίσουμε πίσω όλα όσα έχουμε χάσει, ας μη δώσουμε καμία ευκαιρία με την συμπεριφορά μας στο ιό να μας δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, ας δυναμώσουμε  τις προσπάθειες μας και σύντομα θα βγούμε ΌΛΟΙ μαζί νικητές και ελεύθεροι από κάθε περιορισμό.»

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων 

Δρ. Δημήτριος Δημητρίου

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.