Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Συνέδριο του Έργου “Re-grow City”

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνέχεια των συναντήσεων για την υλοποίηση του Έργου “Re-grow City”, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT III στον άξονα «Επενδυτικές Προτεραιότητες» και Ειδικό Στόχο 1-1-3», συμμετείχε στο Τελικό Συνέδριο  του Έργου “Re-grow City”, το οποίο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 18 Μαΐου με τη συμμετοχή οκτώ πόλεων-εταίρων από τη Γερμανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Λετονία και τη Σλοβενία. 

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, σε κλίμα αμοιβαίας διάθεσης συνεργασίας,  πραγματοποιήθηκε παρουσίαση καλών πρακτικών για τη δημιουργία ενός Δικτύου Εθελοντών με κοινό στόχο την αναζωογόνηση της πόλης στους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύης, του περιβάλλοντος, της υγείας και του πολιτισμού, μέσω της ανάληψης πρωτοβουλιών και της ανάπτυξης δράσεων με βιώσιμο τρόπο.

Έγινε επίσης εκτενής αναφορά στη «Νέα Χάρτα της Λειψίας» σχετικά με την ανάγκη προώθησης μιας ολοκληρωμένης και βιώσιμης αστικής ανάπτυξης για όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Τον Δήμο Ηγουμενίτσας εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής και Ψηφιακής Πολιτικής κα. Βασιλική Τσώτου, οι υπεύθυνοι του Προγράμματος, κ. Παντελής Καραπιπέρης, Υπεύθυνος του Γραφείου Προγραμματισμού, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηγουμενίτσας και η Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου κα Δήμητρα Κώτση καθώς και οι Επικεφαλής του Τοπικού Σχεδίου Δράσης ανά τομέα κ. Μάριος Γόγολος, κα. Σταυρούλα Κωνσταντίνου, κα. Νικολέτα Λάμπρου και κα. Βασιλική Πάντου.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.