Μήνυμα για την προστασία του τελευταίου ποταμού που ρέει ελεύθερα στην Ευρώπη

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο, η Πίνδος Περιβαλλοντική, το Φεστιβάλ Βωβούσας και η πρωτοβουλία Protect Aoos “Κίνηση Πολιτών για την Προστασία του Αώου ποταμού” συνδιοργανώνουν μια ανοιχτή δράση επικοινωνίας και ευαισθητοποίησης του κοινού με θέμα την προστασία του διασυνοριακού ποταμού Αώου / Vjosa, ενός από τους τελευταίους ποταμούς της Ευρώπης που ρέει ελεύθερα.Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας ‘Save the Blue Heart of Europe’, μέρος της οποίας είναι και η στρατηγική #VjosaNationalParkNow, και θα λάβει χώρα το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 στην Πλατεία Μοναστηρακίου στο κέντρο της Αθήνας από τις 08:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://fb.me/e/GbbiYJ7A

Με φόντο την Ακρόπολη λοιπον, στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος για την προστασία του τελευταίου ποταμού που ρέει ελεύθερα στην Ευρώπη!


Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.