Στις ομορφιές της Πρέβεζας «ταξίδεψε» τους τηλεθεατές του «Βεργίνα TV» ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος

Στις παραλίες, τα ιστορικά μνημεία, τα αξιοθέατα και τις μοναδικές γεύσεις της Πρέβεζας «ταξίδεψε» τους τηλεθεατές του «Βεργίνα TV» ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος φιλοξενούμενος της εκπομπής «Τα λέμε» με την Χριστίνα Τσόρμπα.

Ο κ.Γεωργάκος αναφέρθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις που ανέκαθεν διατηρούσαν Πρέβεζα και Θεσσαλονίκη- και οι οποίες ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο με την κατασκευή της Εγνατίας Οδού που μείωσε σημαντικά τις αποστάσεις- δίνοντας έτσι το «έναυσμα» να ξεκινήσει μια εικονική περιπλάνηση στην Πρέβεζα αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας έδωσε έμφαση στην «πιστοποίηση» της παραλίας του Μονολιθίου ως μια από τις ασφαλέστερες της Ευρώπης αναφορικά με τον covid 19, ενώ «παρουσίασε» την ομορφιά και των άλλων ακτών, την μοναδικότητα του Αμβρακικού , την σπουδαιότητα των αρχαιολογικών χώρων και τον πλούτο των γεύσεων που προσφέρει στους επισκέπτες της η Πρέβεζα, το «νησί της Ηπείρου». 

Όμως ο κ. Γεωργάκος δεν στάθηκε μόνο εκεί. Αναφέρθηκε στο κομμάτι των υποδομών και των έργων, στις ψηφιακές καινοτομίες που δημιουργεί μέσω της συνεργασίας του με την Cisco αλλά και την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Σχεδιασμού. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας δήλωσε αισιόδοξος ότι η Πρέβεζα θα βρεθεί στο επίκεντρο θετικών εξελίξεων απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να την επισκεφθούν και να περάσουν ασφαλείς, ελεύθερες, και αξέχαστες διακοπές.

Aκολουθεί  ο σύνδεσμος  με  τη συνέντευξη  https://youtu.be/6ViF95dIbTw

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.