ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

Ο Δήμος Κόνιτσας στην προσπάθειά του για μια ολοκληρωμένη προβολή της περιοχής κατέγραψε, φωτογράφισε και ανέδειξε διαδραστικές διαδρομές εικαστικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος εντός της πόλης μας. Παλιά αρχοντικά, διατηρητέα κτήρια, καλλιτεχνικές δημιουργίες περιμένουν τους επισκέπτες μας και εντυπωσιάζουν. 

Επιπλέον, μια διαδρομή ιστορικού ενδιαφέροντος έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τον επισκέπτη με την πρόσφατη ένδοξη Ιστορία του τόπου μας, οδηγώντας τον στα μέρη, όπου δόθηκαν σημαντικές μάχες για την υπεράσπιση της πατρίδας μας. Είναι βέβαιο ότι η διαδρομή θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. 

Με συνεχή παρουσία πλέον στα social media μέσω του Ιnstagram και της σελίδας “Visit Konitsa”, πλέον μπορούν να αντληθούν πληροφορίες για τα αξιοθέατα του Δήμου μας, αλλά και με άμεση επικοινωνία να απαντηθούν ερωτήσεις. 

Η πολύ καλή συνεργασία με την εφημερίδα “το ΒΗΜΑ” και τα διαδικτυακά sites που ελέγχει ο Όμιλος συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και με συνεχείς δημοσιεύσεις, θα προβάλλεται η περιοχή μας. 

Τέλος, με το απίστευτης ομορφιάς και αισθητικής νέο video του Δήμου μας, μαγικές εικόνες του τόπου μας, στιγμιότυπα από τις πολλές υπαίθριες δραστηριότητες που μπορεί κάποιος να χαρεί, θα ταξιδέψουν παντού σε τρείς γλώσσες. Καταρχάς Αγγλικά, Γαλλικά και Εβραϊκά, για να γνωρίζουν οι μελλοντικοί επισκέπτες μας πως το “Το μυστικό της Ευρώπης αποκαλύφθηκε!” 

Το βίντεο μπορείτε να επισκεφθείτε στο ακόλουθο link:

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.