Επιμελητήριο Ιωαννίνων:«Επιτακτική ανάγκη επαναλειτουργίας των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης»

Επιστολη στηριξης των φροντιστηριων μέσης εκπαίδευσης από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προςτην Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Ν. Κεραμέως, τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι – Σπυρίδων Γεωργιάδη και τονΥπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα :

Αξιότιμοι κ. κ Υπουργοί,

Επανερχόμαστε εκ νέου δυστυχώς πάλι για ένα κλάδο της επιχειρηματικότητας ο οποίος όχι μόνο βάλλεται και πλήττεται οικονομικά αλλά μέχρι αυτή την ώρα συμπληρώνει εφτά(7) μήνες σε αναστολή λειτουργίας.Τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης παραμένουν κλειστά και μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει από μέρους σας καμία ενημέρωση για την πιθανή ημερομηνία ανοίγματος τους.Οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων Μέσης εκπαίδευσης θα πρέπει να αντιληφτείτε ότι δεν κατέχουν επιχειρήσεις που λειτουργούν κατ’ οίκον(σε καθεστώς μαύρης εργασίας και παραοικονομίας) αλλά ούτε και επιχειρήσεις εποχικές, είναι επιχειρήσεις οι οποίες λειτουργούν νόμιμα και όπως προβλέπεται από τις ισχύουσες νομοθεσίες του Ελληνικού κράτους.Όλο αυτό το διάστημα και παρότι οι μαθητές έχουν επιστρέψει στα μαθήματα τους και στις σχολικές αίθουσες, με τήρηση προφανώς όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, δεν μπορούν ταυτόχρονα να λάβουν την εκπαίδευση και τη βοήθεια που επιθυμούν από τα ιδιωτικά κέντρα-φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης για λόγους που πλέον είναι ακατανόητοι.Παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε την επιστολή μας η οποία αποτελεί προϊόν αιτήματος τους, για την άμεση λειτουργία των επιχειρήσεων τους, διότι σε αντίθετη περίπτωση οι ευθύνες που θα σας βαραίνουν από τα αδιέξοδα τα οποία τους οδηγείτε μήνες τώρα δεν θα είναι μόνο μεγάλες αλλά και βαρύτατες.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ΙωαννίνωνΔρ. Δημήτριος Δημητρίου

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.