Στο 9th Regional Growth Conference συμμετείχε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού κ. Λεωνίδας Αργυρός εκπροσωπώντας το Δήμο Πρέβεζας

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Πρέβεζας κ. Λεωνίδας Αργυρός συμμετείχε στο πλαίσιο του 9th Regional Growth Conference το οποίο και διοργανώθηκε στην Πάτρα. Το 9th Regional Growth Conference αποτελεί πλέον ένα από τα πιο δυναμικά πολυθεματικά συνέδρια στη Δυτική Ελλάδα με την παρουσία πολλών κυβερνητικών εκπροσώπων κάθε βαθμίδας, εκπροσώπων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ακαδημαϊκών, Προέδρων και Διευθυντών ανεξάρτητων φορέων κ.α.

Ο κ. Λεωνίδας Αργυρός εκπροσωπώντας το Δήμο Πρέβεζας συμμετείχε στο συνέδριο λαμβάνοντας μέρος σε πολλές συνεδρίες και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις θεματικές για τον τουρισμό. Στο πλαίσιο του άξονα αυτού πραγματοποίησε και συνάντηση με τον Dr. Ιωάννη Παππά Director Mediterranean Region της Global Sustainable Tourism Council ξεκινώντας μία εισαγωγική συνεργασία για την πολύ σημαντική δυναμική του βιώσιμου και κατά τα νέα πρότυπα του αειφόρου τουρισμού, όπως αυτός παρουσιάστηκε στη συνεδρία με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, την Πρόεδρο του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου και επαγγελματίες του κλάδου.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού κ. Λεωνίδας Αργυρός στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του Δήμου Πρέβεζας έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο στο τηλεοπτικό κανάλι της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας SUPER B παρουσιάζοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Πρέβεζας ως

ασφαλή και πολυδιάστατο τουριστικό προορισμό. Δείτε το σχετικό video https://youtu.be/uVlx39fVkgg

Τέλος ο κ. Λεωνίδας Αργυρός μετέφερε τόσο προς τους διοργανωτές του 9th Regional Growth Conference όσο και προς τους εκλεκτούς ομιλητές τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.